Du kan beställa böckerna från Adlibris, Bokus mfl.
Vid större antal böcker till organisationer kan du ta direkt kontakt med förlaget via författaren: anders@ioltool.com 

Nedan finner du en kort beskrivning över böckerna

Trevlig läsning !IOL är ett ledarskapsverktyg som ger dig ett långsiktigt och starkt ledarskap. I boken får du en genomgång av åtta ledarkompetenser som gör att dina medarbetare kommer att respektera dig och prestera. De åtta ledarkompetenserna stödjer inre (äkta) motivation. Boken finns på engelska och svenska.

En bok för dig som är ny som chef. Du får berättelser att känna igen dig i och tips som gör att du inte trampar i alla fallgropar

En konkret och komprimerad handbok i ett alltid aktuellt ämne: Vad jag behöver tänka på när jag presenterar, informerar eller håller föredrag. 

Ökar förändringstakten i våra organisationer? 

Är vi till och med på väg mot "ständig förändring" ?

Är det möjligt att bli tryggare i förändring? 

Svaret på dessa tre frågor är ja, ja och ja ! 

I den här boken får du ökad medvetenhet om förändringars effekt på oss människor. Du får praktiska övningar. Du lär dig känna igen de fyra faserna och se dem som naturliga. 

Du får Medvetenhet och Trygghet

Vargflocken är en bok byggd som en berättelse. Du får följa en ung projektledare på jobbet och privat. Du får i en underhållande och annorlunda form insikter om tre viktiga hörnstenar som utgör grunden till motiverade människor och team.
Dottern i familjen kommer att spela en väldigt viktig roll ...

Denna CD har en "kaxig" titel. Är det möjligt att se förändringar som allmänt jobbiga till att "Älska förändring". Kanske inte men samtidigt väl värt ett försök. CD´n  är cirka 45 minuter och jag tror att du kommer att få minst ett par insikter som du kan använda eller berätta för andra .... eller både och !
Du beställer den på: 

http://mindit.se/anders-hedin-lar-dig-alska-forandring.html